Показване на 5 резултата

Чаши със снимка за печат.

Изберете дизайн и просто поръчайте. Друго е да пиеш сутрешната си напитка в чаша с дизайн, който никой друг не притежава. Моля свържете се с нас при поръчка на по-големи количества.

Тези чаши

са един от най-продаваните и използвани продукти. Върху тях става всеки един дизайн, който можете да направите. Евтини и удобни за употреба. Чашите са универсални за ползване, подаряване, реклама, комплект  офис чаши (чашата на шефа, чашата на мениджъра, чашата на сътрудника).

В нашия магазин можете да изберете керамична бяла чаша със снимка, чаши със сърцевидни дръжки, чаши за футболни фенове, магически чаши, халби и още много продукти. Ако желаете да направите подарък на някого и искате това, което му подарите да е винаги пред него, несъмнено  Чаша със снимка е чудесен вариант. Идеалният подарък за любим човек, приятел или колега. На чашата може да поставите, както снимката на Вашия любим, дете, родител, така и на верния домашен приятел. Този подарък може и да е малък като размер, но ще донесе голяма радост на своя получател. Можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък. Без значение дали повода е за  годишнина, рожден ден, имен ден,или друг празник със сигурност този  красив и практичен подарък ще бъде приет с радост.

Може да закупите тези чаши, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа.

Посочената цена е за един продукт без печат.