Тениски от kyk0.com

Тениски от kyk0.com

Тениски от kyk0.com

Потребителите,

които искат продукт, модерен и удобен за носене, все по-често  търсят и избират високото качество на предлаганите  Тениски от kyk0.com модели на доказали се фирми. Ние предлагаме тениски и облекла от колекциите на световни марки като ROLY, RUSSELL, STANLEY STELLA, GILDAN и други. Всички техни продукти и  производствени съоръжения са сертифицирани от WRAP. Това е Вашата гаранция, че те се придържат към международните етични стандарти за производство, и закони, и разпоредби. Цялата им гама  отговаря на Oeko-Tex 100 стандарти – които гарантират, че никакви незаконни или вредни вещества не се използват в производството на което и да е от техните облекла. С наличието на валиден сертификат Okeotex, те отговарят на изискванията на REACH.

Тениски от kyk0.com

са предназначени за печат. Всякакви видове тениски, облекла, в разцветки и размери по Ваш избор. Изберете продукт, натиснете бутона дизайн и поставете Вашата уникална идея (снимка, текст, лого) върху нашите тениски. Тениските са с добро качество, специално предназначени за печат върху тях.

Производствен процес на тениски:
Производството на тениски е доста прост и до голяма степен автоматизиран процес. Специално проектирани машини интегрират рязане, сглобяване и шиене за оптимална ефективност. Предварително разкроени парчета плат се наслагват, след което се зашиват едно с друго. Най-често се използва покривен шев за асемблиране на двете парчета.

Производствени стъпки при направата на тениски:

1.Дизайн и кройка: Предварително подготвен дизайн се прехвърля на шаблон. Правят се корекции за разликите в размерите и стилистичните предпочитания.

2.Изрязване: Частите на тениските се изрязват според размерите на шаблона. Частите на тениска са: лице, гръб и  ръкави .

3.Асемблиране лицето и гърба на тениската: Предварително изрязаните парчета плат за лице и гръб на тениската се наслагват едно върху друго, след което според дизайна на тениска се съединяват като се зашиват странично или при раменете.

4.Поставяне лентата на деколтето: Лентата на деколтето е много важна част. Тя придава стабилност и завършен вид на тениската.

5.Поставяне на ръкавите: Ръкавите на тениските са изработени от предварително изрязани и зашити парчета плат. Те се прикрепят към основните вече съединени лице и гръб на тениската с помощта на оверлог машина.

6.Добавяне на текстилни етикети: От вътрешната страна на всяка тениска се добавят един или два текстилни етикета, които дават информация за производителя, информация за използвания текстил, размер и инструкции за изпиране и гладене.

Тениски от kyk0.com

са трайно издръжливо и гъвкаво облекло с масово предназначение, които могат да се носят като горна дреха или бельо. От създаването си през 1920 г., тениските са се превърнали в двумилиарден пазар. Тениските се предлагат в разнообразие от цветове, модели и стилове, със стандартното заоблено (crew neck) или V-образното деколте. Ръкавите могат да бъдат с къси, дълъги или без ръкав (tops). Върху тениските лесно се добавят различни декорации и елементи, като джобове, декоративни украси (дантели, мъниста). Тениските са изключително подходящи и предпочитани за нанасяне на печат било то чрез сито, сублимация (трансферен) или  директен печат върху текстил. По-голямата част от тениските са изработени от 100% памук, полиестер или смес памук / полиестер. Тениските са изработени от платове с единично или двойно приплетени, усукани памучни или полиестерни влакна. Сингъл Джърси(Single Jersey Fabric) е най-често използваната плетка използвана при производството на тениски.

Тениски от kyk0.com

е подарък който ще зарадва всеки. Подарете  тениска с щампа  в допълнение с някой аксесоар , на своя приятел/-ка или коле-га/-жка, а защо не и на себе си и своята половинка.

Хубаво е да получаваш, но още по – хубаво е да даваш. В сложността на всекидневния живот ние често забравяме силата на благодарността. „Благодаря Ви“ е магическа дума и е една от най-красивите. Чувайки я от човека на когото сте подарили Тениски от kyk0.com, Вашето  лице и  ден ще се озари в усмивка.

Модата и нуждата налага всeки да има в гардероба си тениска с къс и дълъг ръкав. Тениската е една от най- обличаните дрехи, без значение от сезона, пола и възрастта. Тениската от kyk0.com e удобна и лесна за поддръжка дреха, която може да бъде във всякакви цветове, модели и с всякакви щампи, за да изрази стила на притежателя си. Освен удобна дреха в гардероба ни, тя е чудесна идея за подарък.

Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.