Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Показване на 3 резултата

Vavo Shake & Vape е продукт без никотин и има по-висока концентрация на аромат от обикновената течност за електронни цигари и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката. Следователно тази бутилка от 60 ml съдържа 50 ml ароматен концентрат. Добавете 10 ml база с никотин към Vavo Shake & Vape концентрата за разклащане. Разклатете добре и веднага можете да изпарите тази приготвена от Вас и по свой вкус е-течност.Бутилката на

Vavo Shake & Vape

съдържа 50 ml течност,с листовка на български език,срока на годност,телефонен номер на производителя и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на ЕС.Само за употреба в електронни цигари!Не пий!Да се пази от деца и домашни животни!Преди употреба се разклаща добре.Смеси,Разклати и Изпари!Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене.

21.00лв.