Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Показване на 6 резултата

American Stars са течности за електронни цигари на Полската фирма FLAVOURTEC . Те се отличават с отличното производство на пара, мощност и чистота на вкуса, които не могат да се намерят никъде другаде! На Ваше разположение са седемте най-добри и популярни вкуса от серията на American Stars.

Течностите за електронни цигари на полската фирма FLAVOURTEC  –

 American Stars

предлагани в  онлайн магазин kyk0.com са внос от фирма АРХОН 7 ООДFLAVOURTEC  е един от водещите производители на Течности за електронни цигари произведени в ЕС с най-строги стандарти. Всички 10-милилитрови бутилки за E-течност са оборудвани с интелигентната технология “игла капкомер”. Бутилката е опакована в малка кутия с листовка на български език, дата на годност, телефонен номер на производителят и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на ЕС.

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене. Да се съхранява извън обсега за деца.!!!