Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Показване на 4 резултата

Бази и аромати на полската фирма FLAVOURTEC  са с гарантирано качество и с листовка на български език,срока на годност,телефонен номер на производителя и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на ЕС.С помощта на

Бази и аромати

Вие може да създадете своя течност.Базите са разтвори с никотин или без никотин за електронни цигари към които се добавя аромат – овкусител по ваш избор.Ако не знаете какъв е вкусът е желателно към базата първоначално да прибавите малко количество от аромата.Ако вкусът е слаб винаги може да прибавите още аромат.Ароматите не са готови за употреба течности и не могат да бъдат употребявани като такива!!!Само за употреба в електронни цигари!Не пий!Да се пази от деца и домашни животни!Преди употреба се разклаща добре.Смеси,Разклати и Изпари! Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене.