Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Течности за електронни цигари на полската фирма FLAVOURTEC предлагани в  онлайн магазин kyk0.com са внос от фирма АРХОН 7 ООД.Предлагат се двете серии Течности за електронни цигари American Stars by Flavourtec и Flavourtec Premium E-Liquid на FLAVOURTEC .За желаещите да направят своя течност се предлага серията Vavo ( Shake & Vape) на FLAVOURTEC .Те се отличават с неповторими вкусове,които не могат да се намерят никъде другаде!

FLAVOURTEC отговарят на най-рестриктивните фармацевтични стандарти за качество и безопасност на продуктите. FLAVOURTEC  е един от водещите производители на

Течности за електронни цигари

произведени в ЕС с най-строги стандарти.Редовната проверка и инспекции за контрол на качество се правят в Германия.Това гарантира чистотата на електронната течност и съдържанието на никотин.Засилено от вътрешни и външни консултанти от фармацевтичния и химическия сектор, FLAVOURTEC гарантира,че нашите клиенти имат най-добрите,най-безопасните и 100% законни продукти.FLAVOURTEC  е 100% удоволствие = 100% направено в Европейския съюз!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене. Да се съхранява извън обсега за деца.!!!