Чаши със снимка за печат.

Изберете дизайн и просто поръчайте. Друго е да пиеш сутрешната си напитка в чаша с дизайн, който никой друг не притежава. Моля свържете се с нас при поръчка на по-големи количества.

Тези чаши

са един от най-продаваните и използвани продукти. Върху тях става всеки един дизайн, който можете да направите. Евтини и удобни за употреба. Чашите са универсални за ползване, подаряване, реклама, комплект  офис чаши (чашата на шефа, чашата на мениджъра, чашата на сътрудника).

В нашия магазин можете да изберете керамична бяла чаша със снимка, чаши със сърцевидни дръжки, чаши за футболни фенове, магически чаши, халби и още много продукти. Ако желаете да направите подарък на някого и искате това, което му подарите да е винаги пред него, несъмнено  Чаша със снимка е чудесен вариант. Идеалният подарък за любим човек, приятел или колега. На чашата може да поставите, както снимката на Вашия любим, дете, родител, така и на верния домашен приятел. Този подарък може и да е малък като размер, но ще донесе голяма радост на своя получател. Можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък. Без значение дали повода е за  годишнина, рожден ден, имен ден,или друг празник със сигурност този  красив и практичен подарък ще бъде приет с радост.

Може да закупите тези чаши, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа.

Посочената цена е за един продукт без печат.

Чаша сърце синя дръжка
Чаша сърце синя дръжка
Уникален подарък за любимия човек-Чаша  сърце синя дръжка.Тази чаша е един от най-предпочитаните продукти на всички влюбени.Изберете снимка и направете собствен дизайн на вашия подарък за него или нея. Устойчивост на печата при почистване в миялна машина. Може да се използва и в микровълнова печка.Комбинирайте чаша сърце синя дръжка-за него,и чаша сърце червена дръжка-за нея.А ако в семейството Ви има и деца-чаша  сърце с бяла дръжка.
10.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Чаша сърце червена
Чаша сърце червена
Уникален подарък за любимия човек-Чаша  сърце червена дръжка.Тази чаша е един от най-предпочитаните продукти на всички влюбени.Изберете снимка и направете собствен дизайн на вашия подарък за него или нея. Устойчивост на печата при почистване в миялна машина. Може да се използва и в микровълнова печка. Комбинирайте чаша сърце червена дръжка - за нея, и чаша сърце синя дръжка - за него. А ако в семейството Ви има и деца - чаша  сърце с бяла дръжка.
10.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Керамична Бяла Чаша
Керамична Бяла Чаша
Тази чаша е един от най-продаваните и използвани продукти. Върху нея става всеки един дизайн, който можете да направите. Евтина и удобна за употреба, тази чаша е универсална за ползване, подаряване, реклама, комплект офис чаши(чашата на шефа, чашата на мениджъра, чашата на сътрудника).Устойчивост на печата при почистване в миялна машина. Може да се използва и в микровълнова печка.
8.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Чаша сърце
Чаша сърце
Уникален подарък за любимия човек-Чаша  сърце.Тази чаша е един от най-предпочитаните продукти на всички влюбени.Изберете снимка и направете собствен дизайн на вашия подарък за него или нея. Устойчивост на печата при почистване в миялна машина. Може да се използва и в микровълнова печка.
10.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Чаша за Футболни Фенове
Чаша за Футболни Фенове
Чаша за фенове. Тези чаши са за тези, които разбират от футбол, е или поне така си мислят. Ако подарявате тази чаша, МОЛЯ не бъркайте отбора. Личният опит доказва, че не е много приятно.
12.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Чаша с цветна дръжка
Чаша с цветна дръжка
Чаша с цветна дръжка Керамична чаша с цветна дръжка и горен кант.Изберете дизайн и просто поръчайте.Удобна за употреба, тази чаша е универсална за ползване, подаряване, реклама.
11.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Магическа чаша
Магическа чаша
Керамична чаша за сублимация с магически ефект.magic Когато сипете в нея чай или кафе, а защо не и топла вода, чашата се затопля и разкрива предварително напечатан дизайн.
14.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Розово Кехлибарена чаша
Розово Кехлибарена чаша
Изключително оригинален модел керамична чаша с високо качество и брокатен розов ефект. Изберете ваша снимка или използвайте нашите предложения, за да направите уникална чаша, която е създадена лично за вас.
9.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА