Чанти-Сакове-Раници и Куфари за всеки.

Чанти,Сакове,Раници и Куфари предназначени за сублимационен печат. Нашите Чанти,Сакове,Раници и Куфари са в различни размери и форми. В магазинът ни, можете да намерите чанти, спортни раници и сакове, раници, детски чантички и раници за училище.

Върху всеки един наш продукт може да се постави снимка или щампа по избор , име, текст, лого.

Можете да направите уникален Ваш красив дизайн, който ще промени изцяло този продукт. Всичко е във Вашите ръце. Вие персонализирате чантата. Чантата  е идеален подарък за Всеки от нас. В зависимост от щампата ,която ще изберете Вие : свеж флорален мотив или закачлив спомен с вашият домашен любимец ,любимият спортен отбор, или мечтаната кола, мотор,а защо не и стара черно бяла снимка запечатала незабравим спомен. Всяка себе уважаваща се фирма може да сложи логото си  на чантата ,и да я подари на своя персонал.

Създавайки собствен дизайн върху чантите, може да направите денят си  малко по-забавен. Хората виждат дизайна и се заглеждат в нещо което е различно.

Бъдете стилни всеки ден с  чантата  по Ваш дизайн !

Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.

ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ,е един от многото продукти на  " BestSub ".Масивена и красива,с лек брокатен ефект на печата.Симпатичната ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ може да се персонализира,като изберете Ваш надпис,снимка,лого.Малка,удобна и много практична - тя може да се използва навсякъде,и вече Вашата дама няма да се чуди къде да закачи дамската си чанта.Този подарък е чудесен избор за всеки повод,а защо не и без повод!
Размери на продукта: 3.5 см. x 2.7 см.
Максимални размери за печат: 3.3 см. x 2.5 см.
Състав: Алуминий / Цинк
Кутийка: да
Производител:   " BestSub "
Внимание ! ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
7.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Пазарска Чанта от нетъкан Текстил
Пазарска Чанта от нетъкан Текстил
Рекламна чанта с дръжки от нетъкан текстил на марката  HideaGifts.С термо залепени дръжки.Подходяща за рекламни кампании и масови мероприятия. Високо качествен продукт. Едноцветни торбички /бяла/ от нетъкан текстил – 80гр/м2.
С дълга дръжка - 75 см.
Размери на продукт: дължина - 38 см.; височина - 41 см.; ширина - 8.5 см.
2.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Практична Чанта за Рамо
Практична Чанта за Рамо
Практична Чанта за Рамо на  марката  HideaGifts.Малка, удобна и цветна чанта за рамо.Малка чанта за рамо с два странични джоба, всеки джоб, както и на самата чанта са с велкро.И с черна регулираща се дължината презрамка.
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Раница за гръб
Олекотена Раница за гръб
Олекотена Раница за гръб HAMELIN на световно известната марка ROLLY, която предлагаме е розова на цвят, с черни въжета за коригиране на дължината завързани за две метални капси в дъното. Раницата е  Идеална за спорт и тренировки!
4.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЧАНТА
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЧАНТА
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЧАНТА с красив и модерен дизайн. С къси плетени дръжки,регулируема дръжка за носене през рамо, която може и да се сваля.С два странични мрежести джоба,както и малък надлъжен джоб с цип.
18.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
ЧАНТА ЗА ЛАПТОП
ЧАНТА ЗА ЛАПТОП
ЧАНТА ЗА ЛАПТОП BUDGET Чанта за лаптоп с дръжки и компактен размер. Със страничен шев и стабилно зашити дръжки. Отвътре  чанта е подплатена с основният и цвят. Идеална за документи и 14 инча лаптопи.
12.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Спортен сак за фитнес
Спортен сак за фитнес
Спортен сак за фитнес Roly Bolso Flavia, Червен. Изчистен спортен сак за фитнес и други спортове. С дълга лента за през рамо, която може да се сваля и регулира,и малък вътрешен джоб за ценности с цип.  
9.99лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Пазарска чанта
Пазарска чанта
Пазарската чанта със собствен дизайн, може да направи пазаруването Ви малко по-забавно. Хората виждат дизайна и се заглеждат в нещо което е различно. Чантата е бяла полиестерна, с размери 39 х 39 см.
4.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Чанта за рамо
Чанта за рамо
Печат върху тази чанта се извършва единствено върху капака. Можете да направите уникален ваш красив дизайн, който ще промени изцяло този продукт. Размери на продукт: 22 x 18cm. Максимални размери за печат: 22 x 18cm. Състав: 100% полиестер .
17.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА