Скални плочи за снимки, са един уникален подарък за любимия човек. Можете да поставите Ваша снимка върху нашите плочи, които са от естествен гланциран камък. И запазват всичките предимства и недостатъци на скалата от която е откъртен камъка.

Скални плочи,

полирани от  естествена метаморфна скала, специално проектирани за фото печат. Вашите фото изображения отпечатани върху нея ще бъдат с естествена текстура и яснота много по-добра от традиционните снимки.
Плочите са добра украса на дома и офиса, подарък за приятели и колеги.
Скалите имат физически недостатъци, които правят всяка плака уникална.
Всяка плоча е комплект с две пластмасови черни поставки и се предлага в персонална картонена кутия.

Така актуалната и модерна в последните години   скална плоча, е не само чудесна рамка за Вашата снимка, но е и идеален приз за постижение, наградна купа. Този подарък може и  ще донесе голяма радост на своя получател. Без значение дали повода е за св. Валентин, награда, юбилей, годишнина, рожден ден, имен ден,или друг празник със сигурност този малък на вид, но красив и практичен подарък ще бъде приет с радост.

Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.

Квадратна скална плоча за снимка
Квадратна скална плоча
Отпечатъкът върху тези скални плочи е наистина перфектен. Можете да проследите всеки един детайл на изображението. Квадратна скална плоча, е един от многото продукти на “ BestSub „. Всяка плоча е комплект с две пластмасови черни поставки и се предлага в персонална картотена кутия. Размери на продукт: 14 х 14cm. - 0.65kg. Максимални размери за печат: 14 х 14cm. Състав: Обработен камък Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.
12.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Панорамна плоча за снимка
Панорамна плоча за снимка
Отпечатъкът върху тези скални плочи е наистина перфектен. Можете да проследите всеки един детайл на изображението. Панорамна плоча за снимка, е един от многото продукти на “ BestSub „. Всяка плоча е комплект с две пластмасови черни поставки и се предлага в персонална картотена кутия. Размери на продукт: 14 х 28,8cm. - 1.30kg. Състав: Обработен камък Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.
21.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
скална плоча сърце
Скална плоча Сърце
Отпечатъкът върху тези скални плочи е наистина перфектен. Можете да проследите всеки един детайл на изображението. Скална плоча Сърце , е един от многото продукти на “ BestSub „. Всяка плоча е комплект с две пластмасови черни поставки и се предлага в персонална картотена кутия. Размери на продукт: 14.8 x 14.8 cm., 0.40kg. Състав: Обработен камък Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.
14.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА