Пъзели със снимка

Нашите пъзели се продават в различни размери. Те са с красиво гланцово покритие, което придава много красив вид на снимките отпечатани върху пъзелите. Перфектно качество. Всеки пъзел е опакован с картонче и прозрачен целофан. Много подходящи за сватбени покани, лични подаръци като годишнина, именни и рожденни дни. Помогнете на Вашето дете да изучи света с нашите пъзели създадени по Ваш дизайн. Пъзелите , са нещо страхотно за подарък на Вашето дете. Едни от най-лесните и приятни игри за деца са пъзелите. Детските картинки или таблици помагат на Вашето дете да се запознае със света. Също както таблицата за умножение, азбуката, цифрите, цветята или животните, и други, помагат за стимулиране на детската памет, логическо мислене.Тяхната трудност може да се настрои според възрастта и уменията на детето. Вие сте тези които ще прецените и решите това.

ВНИМАНИЕ! Не е подходящ за деца под 3 годинки! Не ги оставяйте без надзор! Опасност от задавяне!

Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.

ΗDF Пъзел от 25 части Сърце
ΗDF Пъзел от 23 части Сърце
ΗDF Пъзел от 23 части Сърце върху, който ще поставим Вашата идея! Новата световна мода в поканите за сватба,кръщене,годеж и други събития са именно ΗDF Пъзел от 23 части Сърце със снимки:на младоженците, рожденика! Прекрасен подарък за любим човек - пъзел във формата на сърце с Ваша снимка и надпис.Този подарък е подходящ не само за Св. Валентин,но и за рождени и именни дени,годишнина,сватба и друг весел повод. 23 елемента (от които 3 са малки сърца) Размер - 17х 17 см Дебелина - 3 мм Опаковка: прозрачен целуфан
20.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Магнитен Пъзел А4
Магнитен Пъзел А4 126 части
Магнитен Пъзел А4 126 части,е един от многото продукти на “ BestSub „. Пъзелът е с магнитен гръб и залепва на различни метални повърхности. Всеки пъзел е опакован с картонче и прозрачен целофан. Съдържа 126 части с блестяща и гладка повърхност. Размери на продукта и на печата: дължина –  27.7 см. , височина –  18.50 см.
Състав: Картон
Това което отличава Магнитен Пъзел А4 126 части от другите пъзели на пазара е,че може да го персонализирате по Ваша идея със снимка,текст.Така той се превръща в уникален подарък.Подарък,който може да се постави върху хладилника или друга метална повърхност и там да се нарежда.На този подарък би се зарадвал всеки любител на пъзелите,а тъй като е специално персонализиран за него с удоволствие ще го нарежда отново и отново.
12.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
пъзел сърце
Пъзел сърце
Новата световна мода в поканите за сватба,кръщене,годеж и други събития са именно пъзели със снимки:на младоженците,рожденика. Пъзелите са с красиво матово покритие което придава много красив вид на снимките отпечатани върху тях. Всеки пъзел опакован с картонче и прозрачен целофан. Съдържа 75 елемента. Размери на продукта и на печата :19.5 см. х 19.5 cм. Състав: Дебел пресован картон Това което най-много го отличава от пъзелите, които продават по магазините е това, че можете да го персонализирате с Ваша снимка и по този начин да се превърне в уникален и неповторим подарък за всеки повод! Няма по-приятен за нареждане пъзел от този с любима снимка, особено когато е подарък от любим човек или приятел.
7.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Правоъгълен ПЪЗЕЛ
Правоъгълен ПЪЗЕЛ
Правоъгълен ПЪЗЕЛ от 80 части, е един от многото продукти на “ BestSub „. Помогнете на вашето дете да изучи света с нашите пъзели създадени по Ваш дизайн.Пъзелите са с красиво гланцово покритие,което придава много красив вид на снимките отпечатани върху тях.Продукт с перфектно качество. Картонен пъзел от 80 парчета,има леко брокатен ефект и гланц. Всеки пъзел е опакован с картонче и прозрачен целофан. Размери на продукта и на печата: дължина - 20 см.; височина - 14.5 см. Състав: Картон
5.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА