Подложки за мишки 5 мм. , са изработени от висококачествени материали – текстил за прецизно водене на мишката. Повърхността е оптимизирана да работи и засича безпроблемно лазерните и оптични сензори на мишката. Основата е покрита с каучук, която не позволява да се приплъзва по повърхността, на която е поставена подложката.

Подложката за мишки е лесно да се избере и купи онлайн или  от магазина, но е по приятно да се персонализира.Текстилното покритие дава възможност на всеки от нас да направи собствен дизайн. Може да поставите снимка на любим човек, семейство или дете ,герой или пейзаж, фирмено лого или пожелание.

Подложката за мишки

е идеален подарък за любимия, за детето или за приятел. Подарък не само за геймърите , но и за всеки любител и потребител на компютър. Подложката за мишки е подходяща за всички фенове на компютърните игри – геймъри ,но също и за всички футболни фенове – запалянковци. Всяка фирма може да идентифицира себе си ( да се рекламира ) като постави логото си на тези невероятни подложки за мишки. Подложките за мишки са  отличителни за всеки уважаващ себе си бизнес.

Може да закупите тези подложки за мишка, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа.

Посочената цена е за един продукт без печат.

ПОДЛОЖКА ЗА МИШКА СЪРЦЕ
ПОДЛОЖКА ЗА МИШКА СЪРЦЕ
Подложка за мишка от каучук с текстилно покритие и форма на сърце. Дебелина 5мм. Размери за печат : 24 см.  x 21 см.
Състав: 100% полиестер
Подложката за мишка сърце е подходяща за всички видове мишки.
7.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
ПОДЛОЖКА ЗА МИШКА 5MM
ПОДЛОЖКА ЗА МИШКА 5MM
Подложка за мишка от каучук с текстилно покритие. Дебелина 5мм
Максимални размери за печат: 22 x 18 cm.
Състав: 100% полиестер
 
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА