Ключодържател със снимка – Метални,масивни и елегантни или пластмасови с оригинални дизайни. Изработени от алуминий/цинк/полимер. Ключодържатели с различна форма и размер. А поставяйки Вашата снимка те ще станат и уникални. Сложени в черна кутия с кадифена подплата. Оригинален продукт със страхотно качество.

Ако желаете да направите подарък на някого и искате това, което му подарите да е винаги с него, несъмнено ключодържателят със снимка е чудесен вариант.

Идеалният подарък за любим човек, приятел или колега.

В средата  може да поставите, както снимката на вашия любим, дете, родител,вашия регистрационен номер на автомобила, фирменото лого , така и снимка на верния домашен приятел. Този подарък може и да е малък като размер, но ще донесе голяма радост на своя получател. Можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък. Без значение дали повода е за годишнина, рожден ден, имен ден, или друг празник със сигурност този малък на вид, но красив и практичен подарък ще бъде приет с радост.

Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки ! 

Може да закупите тези Ключодържатели, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа.

Посочената цена е за един продукт без печат.

Ключодържател КЪЩА
Ключодържател КЪЩА
Ключодържател КЪЩА с Ваша снимка е продукт на световно известната компания ADVENTA.Подаръците,направени с внимание и показващи лично отношение,винаги са високо ценени!Чрез него Вие можете да кажете точно това което искате на любимия човек по един стилен начин.Искате да предложите на своята половинка ключа за вашия дом,то закачете го на този стилен ключодържател КЪЩА.Ключодържател КЪЩА с Вашето лого,е награда за лоялните Ви клиенти.

Приблизителен размер на продукта/печата: 4,8 x 5 см.

Цвят: бял/прозрачен

 кутийка: не

Халка: метална Състав: полимер Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици! Не е подходящ за деца под 3 годинки!  Може да закупите този Ключодържател КЪЩА,както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.  
3.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Ключодържател ЕКИП
Ключодържател ЕКИП
Ключодържател ЕКИП

с Ваша снимка е продукт на световно известната компания ADVENTA.За всеки любител на спората с любим отбор.

Пластмасов ключодържател фигурален ЕКИП с прозрачен конектор и халка. С форма на пълен спортен екип - тениска и шорти! Вижда се целия екип на любимият отбора. Луксозно усещане за взискателни клиенти. Запазен промишлен дизайн на  ADVENTA. Размер на печата: 48 x 53 мм (може да се изпълни и двустранно) Цвят: бял/прозрачен

кутийка: не

Халка: метална Състав: полимер Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този Ключодържател ЕКИП, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
3.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Ключодържател КРЪГ
Ключодържател КРЪГ
Ключодържател КРЪГ

с Ваша снимка е продукт на световно известната компания ADVENTA.

Пластмасов ключодържател КРЪГ с прозрачен конектор и халка. Форма и размер - както Вие пожелахте! С патентован заключващ конектор на ADVENTA. Запазен промишлен дизайн на ADVENTA Размер на печат 38 мм диаметър (може и двустранно) Цвят: бял/прозрачен

 кутийка: не

Халка: метална Състав: полимер Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки ! 

 Може да закупите този Ключодържател КРЪГ , както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа.

Посочената цена е за един продукт без печат.
3.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Ключодържател ЕЛИПСА
Ключодържател ЕЛИПСА
Ключодържател ЕЛИПСА

с Ваша снимка е продукт на световно известната компания ADVENTA.

Пласмасов ключодържател ЕЛИПСА с прозрачен конектор и халка. Изпъкналите лещи отличават продукта. Луксозно усещане за взискателни клиенти. Запазен промишлен дизайн на  ADVENTA.

Размер на снимката 25 x 50 мм  (може да се изпълни и двустранно)

Цвят: бял/прозрачен

кутийка: не

Халка: метална

Състав: полимер

Тип: Ключодържатели

Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този Ключодържател ЕЛИПСА , както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
3.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ,е един от многото продукти на  " BestSub ".Масивена и красива,с лек брокатен ефект на печата.Симпатичната ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ може да се персонализира,като изберете Ваш надпис,снимка,лого.Малка,удобна и много практична - тя може да се използва навсякъде,и вече Вашата дама няма да се чуди къде да закачи дамската си чанта.Този подарък е чудесен избор за всеки повод,а защо не и без повод!
Размери на продукта: 3.5 см. x 2.7 см.
Максимални размери за печат: 3.3 см. x 2.5 см.
Състав: Алуминий / Цинк
Кутийка: да
Производител:   " BestSub "
Внимание ! ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
7.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ С ЧЕТИРИ ХАЛКИ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ С ЧЕТИРИ ХАЛКИ
Метален ключодържател с четири халки.Масивен и красив.Поставен в черна кутия с кадифена подплата.Може да го персонализирате,като изберете Ваш надпис, снимка,лого.Дали с рекламна или лична цел, това е един много добър избор.
6.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЕЛИТ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЕЛИТ
Правоъгълен, метален ключодържател,поставен в елегантна черна кутийка.Масивен и красив.Може да го персонализирате,като изберете Ваш надпис, снимка,лого.Ние ще го отпечатане с високо качество и на ниска цена!
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Въртящ Двулицев Ключодържател
Въртящ Двулицев Ключодържател
Луксозен Въртящ Двулицев Ключодържател,поставен в елегантна черна кутийка.Масивен и красив.Може да го персонализирате,като изберете Ваш надпис,снимка,лого.Печата може да бъде изпълнен и двустранно.Изключително високо качество на добра цена!Луксозно усещане за взискателни клиенти.Продукти на " BestSub ". Размер на полето за печат 2 см. x 2 см.  (може да се изпълни и двустранно)

Материал: алуминий/цинк;

Кутийка: да Тип: Ключодържатели Внимание!Ключодържателят съдържа малки частици!Не е подходящ за деца под 3 годинки!  Може да закупите този Въртящ Двулицев Ключодържател,както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.  
7.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
ДВУЛИЦЕВ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ
ДВУЛИЦЕВ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ
ДВУЛИЦЕВ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ Луксозен ДВУЛИЦЕВ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ поставен в изискана кутийка. Масивен и красив с две лица. Може да го персонализирате, като изберете Ваш надпис, снимка, лого. Печата може да бъде изпълнен и двустранно. Изключително високо качество на добра цена! Луксозно усещане за взискателни клиенти. Продукт на  " BestSub ". Размер на полето за печат 3.4 см. x 4.4 см. (може да се изпълни и двустранно) Размери на  продукта: 3.5 см. x 4.5 см.;

Материал: алуминий/цинк;

Цвят: Сребрист; Форма: Сърце; Кутийка: да Тип: Ключодържатели Изпратете ни снимка или друго изображение, за да превърнете обикновения аксесоар в нещо различно, а защо не и в нещо сантиментално. Доволни сте от нас, Харесвате нашите продукти, Харесайте ни и във Фейсбук  Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този ДВУЛИЦЕВ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
9.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Ключодържател ДИАМАНТ
Ключодържател ДИАМАНТ
Ключодържател ДИАМАНТ Луксозен Ключодържател ДИАМАНТ поставен в изискана кутийка.Масивен и красив.Метален ключодържател за с лек брокатен ефект на печата.Може да го персонализирате,като изберете Ваш надпис,снимка,лого.Луксозно усещане за взискателни клиенти.Продукт на  " BestSub ".Оригинален продукт със страхотно качество ! Размер на полето за печат 2 см. x 2 см.

Материал: алуминий/цинк;

Кутийка: да Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този Ключодържател ДИАМАНТ, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.  
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ТЕНИСКА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ТЕНИСКА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ТЕНИСКА Метален ключодържател с форма на тениска, поставен в елегантна черна кутийка. С въртяща се халка за ключове. Масивна и качествена изработка. Може да го персонализирате, като изберете Ваш надпис, снимка, лого. Изключително високо качество на добра цена! Луксозно усещане за взискателни клиенти. Продукт на  " BestSub ". Размер на полето за печат: 3.7 см. x 4 см.

Материал: алуминий/цинк;

Кутийка: да Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ТЕНИСКА, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
7.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЛИСТ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЛИСТ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЛИСТ Луксозен КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЛИСТ поставен в изискана кутийка.Метален ключодържател с лек брокатен ефект. Масивен и красив.Може да го персонализирате,като изберете Ваш надпис,снимка,лого. Изключително високо качество на добра цена!Луксозно усещане за взискателни клиенти. Продукт на  " BestSub ". Размер на полето за печат 25 мм.в диаметър

Материал: алуминий/цинк;

Кутийка: да Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЛИСТ, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ Луксозен КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ  поставен в изискана кутийка. Метален ключодържател с лек брокатен ефект. Масивен и красив. Може да го персонализирате, като изберете Ваш надпис, снимка, лого. Изключително високо качество на добра цена! Луксозно усещане за взискателни клиенти. Продукт на  " BestSub ". Размер на полето за печат 2 см.

Материал: алуминий/цинк;

Кутийка: да Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ III
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ III
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ III Луксозен КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ III поставен в изискана кутийка. Метален ключодържател с лек брокатен ефект. Масивен и красив. Може да го персонализирате, като изберете Ваш надпис, снимка, лого. Изключително високо качество на добра цена! Луксозно усещане за взискателни клиенти. Продукт на  " BestSub ". Размер на полето за печат 2 см.

Материал: алуминий/цинк;

Кутийка: да Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ III, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.  
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ II
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ II
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ II Луксозен КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ II поставен в изискана кутийка. Метален ключодържател с лек брокатен ефект. Масивен и красив. Може да го персонализирате, като изберете Ваш надпис, снимка, лого. Изключително високо качество на добра цена! Луксозно усещане за взискателни клиенти. Продукт на  " BestSub ". Размер на полето за печат 2 см.

Материал: алуминий/цинк;

Кутийка: да Тип: Ключодържатели Внимание ! Ключодържателят съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪРЦЕ II, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.  
6.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
ПРОМОЦИОНАЛЕН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ
ПРОМОЦИОНАЛЕН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ
ПРОМОЦИОНАЛЕН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ от прозрачна пластмаса на промо титаните HideaGifts.Двустранен печат на Вашата идея,снимка,текст.Подходящ за реклама и промоции! Състав: Полимер; Кутия: Не; Форма: Правоъгълник; Размери на  продукта: 25 мм. x 41 мм. x 5 мм. ; Максимални размери за печат / и двустранно/: 20 мм. x 30 мм.; Тип: Ключодържатели
1.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА