КАЛЪФИ ЗА ТЕЛЕФОНИ

При нас ще намерите разнообразие от модели. Калъфите за телефон са направени от висококачествен,екологично чист, нетоксичен и издържлив полимер. Защитава телефона от удари, драскотини, прахови частици. Проектиран така, че прилепва плътно и функционално по панела на устройството като го обгръща внимателно и го предпазва! Съдържа необходимите перфорации за вход, камера, говорител, странични бутони.

Вземи си калъф за телефон със своя снимка,текст и направи телефона си по-як от всякога. От пейзажни снимки, до забележителности, отбори, музика, фитнес и каквото още искаш – можеш да го сложиш като гръб на телефона си. Избери една  снимка с висока резолюция, за да имаш най-доброто качество, качи я тук на kyk0.com и ще ти я направим в калъф за телефон. А хората, които обичат моделите на  iPhone  и на  SAMSUNG  обичат, и да бъдат различни, и забелязвани. За да сте от тях, вземете си калъф за телефон със собствен дизайн.

Не му мисли много – вземи си КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОН с твоя снимка сега!

Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.

КАЛЪФ ЗА IPHONE 6 И 6S
КАЛЪФ ЗА IPHONE 6 И 6S
Направете си КАЛЪФ ЗА IPHONE 6 И 6S, с Ваша снимка. Проектиран така, че прилепва плътно и функционално по панела на устройството като го обгръща внимателно и го предпазва! Съдържа необходимите перфорации за вход, камера, говорител, странични бутони. Размери на продукта и  печата: дължина - 12.8 см.; ширина - 5.8 см.
Състав: Полимер
9.99лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
SAMSUNG S7 EDGE G9350
SAMSUNG S7 EDGE G9350
  Купи си Калъф за Samsung S7 EDGE G9350,и го направи уникален с твоя снимка или текст. Калъф за Samsung S7 EDGE G9350,направен от висококачествен полимер !
Размери на продукта и печата : 15.9 x 7.2 x 0.77 cm.
9.99лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Калъф за Samsung S6 EDGE
КАЛЪФ ЗА SAMSUNG S6 EDGE
Купи си Калъф за Samsung S6 EDGE,и го направи с твоя снимка. Калъф за Samsung S6 EDGE,направен от висококачествен полимер !
Размери на продукта и печата : 6.3 x 13.5 cm.
 
9.99лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА