Бижута със снимка

Много красиви и нестандартни предложения за Бижута със снимка ! Бижута върху които може да поставите Ваша снимка,надпис,лого. Цветни,весели и зареждащи с настроение. Дали ще изберете да поставите снимки на любимите хора,домашните любимци или музикалните предпочитания – това оставяме на Вашето въображение. А резултата е пъстро и различно,и уникално бижу,като самите Вас. Бижу,което през целия ден ще носи усмивката със себе си.

Бижута със снимка

стилен подарък за близки и приятели! Един интересен и различен подарък,който би зарадвал всички. Прекрасни Бижута със снимка ,лого или име,което Вие си изберете. А любимият Ви човек може да носи винаги близо до себе си! Ние ще дадем най-доброто от себе си за  да получите нужното качество което заслужавате!Оригинален подарък за любимия,за  Рожден или Имен ден. Този подарък може и да е малък като размер,но ще донесе голяма радост на своя получател. Можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък. Със сигурност този малък на вид,но красив и практичен подарък ще бъде приет с радост.

Знаете ли,че бизнес подаръците са високо ефективни и с грандиозно влияние върху хората,посещаващи събития или конференции? 88% от потребителите,които са получили персонализиран подарък  от компания,година след като са присъствали на нейно събитие,си спомнят за нея. Други 62% си спомнят съобщението или лозунга,който е отпечатан в персонализиран бизнес подарък. Това ниво на ефективност в комуникацията на марката на компанията,е защо персонализираните корпоративни подаръци са маркетингов инструмент спечели победа във взаимоотношенията. Бижутата са награда за лоялните Ви клиенти. Начин да им припомните,че компанията Ви е тук,и им е благодарна.

В сложността на всекидневния живот ние често забравяме силата на благодарността. „Благодаря ви“е магическа дума и е една от най-красивите. Чувайки я от човека на когото сте подарили бижуто,Вашето  лице и  ден ще се озари в усмивка.
Доволни сте от нас, Харесвате нашите продукти, Харесайте ни и във Фейсбук
Внимание! Бижута със снимка- съдържат малки частици! Не са подходящ за деца под 3 годинки!
Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.
Колие с форма на Сърце
Колие с форма на Сърце
Колие с форма на Сърце,е повече от скъпоценно,защото е подарено с любов!Създадено изцяло по Ваша идея,специално за дамата,която ще го носи до сърцето си!Колие с форма на Сърце,е един от многото продукти на “ BestSub „. Материал: Алуминий, цинк Дължина на колието: 46см Размери на висулката: 2.25 x 2.78см Максимален размер на печата: 2.25 x 2.78см Кутийка: не Възможност за надпис Внимание! Колие с форма на Сърце, съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !
9.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Колие с две сърца
Колие с две сърца
Прекрасен подарък за жената,която обичате - колие със снимка във формата на две сливащи се сърца. То е изработено от неблагородни метали,а благодарение на технологията за отпечатване на снимка чрез сублимация,изображението няма да избелее или да се изтрие от носене. Приблизителен размер на плочката - 4,2 х 2,2 см Приблизителен размер на металната плоча за сублимация - 4 х 2 см Посочената цена е за един продукт без печат.
12.00лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ
ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ,е един от многото продукти на  " BestSub ".Масивена и красива,с лек брокатен ефект на печата.Симпатичната ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ може да се персонализира,като изберете Ваш надпис,снимка,лого.Малка,удобна и много практична - тя може да се използва навсякъде,и вече Вашата дама няма да се чуди къде да закачи дамската си чанта.Този подарък е чудесен избор за всеки повод,а защо не и без повод!
Размери на продукта: 3.5 см. x 2.7 см.
Максимални размери за печат: 3.3 см. x 2.5 см.
Състав: Алуминий / Цинк
Кутийка: да
Производител:   " BestSub "
Внимание ! ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ съдържа малки частици ! Не е подходящ за деца под 3 годинки !  Може да закупите този ЗАКАЧАЛКА ЗА ЧАНТА-СЪРЦЕ, както и всеки друг артикул от нашия онлайн магазин и без щампа. Посочената цена е за един продукт без печат.
7.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Гривна с три елемента
Гривна с три елемента
Нежен подарък за нежния пол – всички дами харесват бижутата, но възможността да го подарите заедно с три малки снимки по него, ще зарадва и най- претенциозните дами. Трябва само да изберете три снимки, а ние Ви гарантираме висококачествена изработка за чудесна изненада.
9.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Колие с форма на капка
Колие с форма на капка
Стилен подарък за нежния пол - колие с форма на капка, върху което ще напечатаме избрана от Вас снимка. С този подарък ще направите щастлива всяка жена - гарантираме Ви висококачествен печат, бърза доставка
9.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Колие с форма на диамант
Колие с форма на диамант
Бъдете оригинални и направете запомнящ се подарък ! Колие с форма на диамант и стилна гумена верижка. Изберете снимка или картинка, която да бъде отпечатана на плочката.Стилен подарък за близки и приятели!
9.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Колие с форма на плочка
Колие с форма на плочка
Бъдете оригинални и направете запомнящ се подарък ! Колие с форма на плочка и стилна гумена верижка. Изберете снимка или картинка, която да бъде отпечатана на плочката.Стилен подарък за близки и приятели!
9.50лв. с ДДС ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА