Показване на 6 резултата

Магнити за Хладилник със снимка са неочакваният подарък – изненада за любим човек,приятел или колега. Този подарък може и да е малък като размер,но ще донесе голяма радост на своя получател. Можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък. Без значение дали има повод или не със сигурност този  красив и закачлив подарък ще бъде приет с радост.

Магнитите за Хладилник с лого или със снимка,

които предлага  kyk0.com  са с различни форми и видове. Те са едни от многото продукти на “ BestSub „. Лесно залепват за хладилник и други метални повърхности. Може да ги персонализирате,като изберете Ваш надпис,снимка,лого. Развихрете въображението си и оставете работата на нас! Гарантираме Ви висококачествен печат и бърза доставка!

В един все по – конкурентния пазар,Рекламните продукти са все още един от най-ефективните начини за насърчаване развитието  на бизнеса. Магнит за Хладилник е един от варианти за налагане на Вашето лого и марка. Повърхността на Магнитите за Хладилник, е идеална да поставите името на фирмата си,логото и данните за контакт. Така бъдещите Ви клиенти ще имат лесен достъп до тях,за да осъществят контакт с Вас.

Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.