Показване на 7 резултата

Бижута със снимка

Много красиви и нестандартни предложения за Бижута със снимка ! Бижута върху които може да поставите Ваша снимка,надпис,лого. Цветни,весели и зареждащи с настроение. Дали ще изберете да поставите снимки на любимите хора,домашните любимци или музикалните предпочитания – това оставяме на Вашето въображение. А резултата е пъстро и различно,и уникално бижу,като самите Вас. Бижу,което през целия ден ще носи усмивката със себе си.

Бижута със снимка

стилен подарък за близки и приятели! Един интересен и различен подарък,който би зарадвал всички. Прекрасни Бижута със снимка ,лого или име,което Вие си изберете. А любимият Ви човек може да носи винаги близо до себе си! Ние ще дадем най-доброто от себе си за  да получите нужното качество което заслужавате!Оригинален подарък за любимия,за  Рожден или Имен ден. Този подарък може и да е малък като размер,но ще донесе голяма радост на своя получател. Можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък. Със сигурност този малък на вид,но красив и практичен подарък ще бъде приет с радост.

Знаете ли,че бизнес подаръците са високо ефективни и с грандиозно влияние върху хората,посещаващи събития или конференции? 88% от потребителите,които са получили персонализиран подарък  от компания,година след като са присъствали на нейно събитие,си спомнят за нея. Други 62% си спомнят съобщението или лозунга,който е отпечатан в персонализиран бизнес подарък. Това ниво на ефективност в комуникацията на марката на компанията,е защо персонализираните корпоративни подаръци са маркетингов инструмент спечели победа във взаимоотношенията. Бижутата са награда за лоялните Ви клиенти. Начин да им припомните,че компанията Ви е тук,и им е благодарна.

В сложността на всекидневния живот ние често забравяме силата на благодарността. „Благодаря ви“е магическа дума и е една от най-красивите. Чувайки я от човека на когото сте подарили бижуто,Вашето  лице и  ден ще се озари в усмивка.
Доволни сте от нас, Харесвате нашите продукти, Харесайте ни и във Фейсбук
Внимание! Бижута със снимка- съдържат малки частици! Не са подходящ за деца под 3 годинки!
Всички продукти могат да се закупят и без печат! Посочената цена е за един продукт без печат.